online geld verdienen met euroclix

Hoii
Zoals jullie konden zien heb ik een euroclix banner op mijn blog. Ik heb me een paar jaar geleden ingeschreven bij euroclix maar ik snapte het niet zo goed en vond het maar onzin. nu een paar jaar later kijk ik elke dag even op mijn mail om mails te openen. en ik kan dus zo online vanuit huis geld verdienen.

Wat is euroclix?
Euroclix is een online programma waarmee je online geld kan verdienen. Het leuke is dat je gewoon vanuit huis geld kan verdienen.

Hoe werkt het?
Je registreert je. Ik zou een nieuw mail adres aanmaken omdat je normale mail anders erg onoverzichtelijk word. dan vul je je profiel in en daarmee verdien je ook al clix. Clix kun je inruilen voor geld. als je langer spaart worden de clix meer waard.

Je krijgt mails waar je op kan klikken en daar verdien je een clix mee. Je kan ook meedoen met onderzoeken en daar verdien je meer mee en vooral als je ronde de 20 – 30 bent. Ik krijg ongeveer 1 keer per week een mail en 1 keer per maand een onderzoek maar dat verschilt met hoe actief je zelf bent.

Je kan ook elke dag een gratis lot activeren waarbij je kans maakt om clix te winnen. Ook kan je mee doen met 2 gok dingen maar zelf zou ik dat vooral in het begin niet doen. De kans ik erg groot dat je clix verliest.

je kan ook via vinden.nl op internet en dan kan je tot 5 clix per dag verdienen dat is 35 clix per week en 140 per maand.

ook kan je online aankopen doen via euroclix en daar krijg je ook clix voor daar kan je de clix assistent voor gebruiken die installeer je en dan laat hij zien of er op die webshop clix te verdienen zijn.

en je hebt de creditcard als je daar mee aankopen doet krijg je ook clix. zelf gebruik ik dit niet maar als je al een creditcard wilt gebruiken kan je via deze manier veel clix verdienen.

Stel je wilt op vakantie en je wilt niet je hele mailbox vol hebben met mails dan kan je de mails voor een bepaalde tijd uitschakelen dat kan je zelf kiezen.
Ik hoop dat jullie het een beetje snappen.

Heb je nog vragen? mail me maar of laat het in de reacties achter.
Als je op deze link klikt krijg ik 150 clix en jij krijgt ook clix als welkom cadeau.

gebruik jij al euroclix? wat vind je er van?

leestip: het hoe en wat van een noodfonds

 

2 gedachten over “online geld verdienen met euroclix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.