Alle kleine beetjes helpen hoe je ook zonder veel inkomsten kan sparen.

Veel kleine beetjes worden een grote berg. vindt jij sparen moeilijk? voelt het nutteloos om te sparen omdat je denkt dat je te weinig geld hebt om te sparen? dat is echt niet waar! iedereen kan sparen.

Wij waren in Oostenrijk en mijn broertje en zusje en neefjes maakten een dam van stenen. Wat ze ook deden er bleef toch water doorstromen ook al was het maar een klein beetje je had toch een grote plas aan de andere kant. Zo is het ook met geld als jij gaat besparen en je kan 2 euro per week besparen dat lijkt weinig maar dat is toch al 104 euro per jaar.

Zelf vindt ik het fijn om op je vaste lasten te besparen omdat je dat normaal per maand betaald en als je daar 50 euro per maand op kan besparen is dat elke maand 50 euro en dat is in een jaar 600 euro. tel dat op met die 104 en je hebt in minder dan 2 jaar je eerste buffer bij elkaar gespaard!

Als je eenmaal bezig bent met (be)sparen dan is dat best verslavend vindt ik want je wilt steeds kijken of je nog meer kan besparen en dus sparen.

Dit artikel is ook een aanrader ik vond het heel inspirerend.

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad. denk eens na waar op kan jij besparen? laat het weten in de reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.