Spaardoelen

Vandaag ga ik het met jullie hebben over mijn spaardoelen. Porterenee deelde deze week op instagram en gister op haar blog dat ze een ton!!!!! gaat sparen samen met haar man. (lees dat bericht hier) een paar jaar geleden hebben ze het ook gedaan en is het gelukt! ik vond het zo inspirerend dat ik dacht ik ga dat ook doen. lees mee met wat mijn plan is.

Mijn plan

mijn plan is om 2500 euro te sparen in een jaar om een goede buffer te hebben voor noodgevallen.

Inkomsten

Mijn inkomsten zijn niet zo heel groot. Omdat ik op het MBO zit krijg ik studiefinanciering dat is niet super veel maar ik heb uitgerekend dat als ik alle extra’s ook wegzet dat het wel moet lukken om 2500 in een jaar te sparen.

Zorgverzekering

Ik heb ook een doel om mijn schoolgeld voor volgend jaar bij elkaar te hebben gespaard en daar moet dus ook maandelijks een klein bedrag in om dat doel te halen.

Hoe ga ik die 2500 in een jaar sparen?

Ik ga 2 aftekenlijsten maken. 1 heb ik al gemaakt en die kon je zien in mijn vorige artikel over sparen leuk maken. Hierdoor hoop ik motivatie te krijgen om zo snel mogelijk mijn doel te halen.

Ik hoop dat het gaat lukken om 2500 in een jaar te sparen. Laat weten wat je er van vindt en of jij ook een spaardoel hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.