De 5 beste tips om te sparen.

Veel mensen vinden het lastig om te sparen vandaag deel ik 5 tips om sneller en meer te sparen. er zijn verschillende redenen dat je gaat sparen. Je gaat bijvoorbeeld sparen voor een huis of voor je kind.


Tip 1: pay yourself first.
Dus betaal jezelf eerst. Zet je vaste lasten op een rij en kijk hoeveel je elke maand ongeveer aan boodschappen kwijt bent en stel daar een budget op af. kijk dan hoeveel je overhoud om te sparen dit spaar je direct als je loon word gestort op je spaarrekening.

Tip 2: Maak sparen leuk! klik hier hoe ik dat heb gedaan.

tip 3: Stel automatische afschrijvingen in zo is het veel makkelijker om te sparen omdat je er niet naar hoeft te kijken daardoor kan je je ook niet meer bedenken.

tip 4: Maak aan het eind van de week je portemonnee leeg en stop dat in een spaarpotje of bijvoorbeeld in een leeg appelmoes potje of iets anders wat je nog in huis hebt. Zo spaar je toch nog een paar euro extra.

tip 4: Verkoop spullen die je niet meer gebruikt op bijvoorbeeld marktplaats en doe wat je er van verdient in een spaarpot.

Tip 5: doe mee aan spaar sites zoals euroclix daarmee kan je clix verdienen door op mails te klikken en mee te doen aan onderzoeken. Ook kan je geld terug krijgen als je clix assistent gebruikt op online aankopen.

(Als je op de link klikt en je dan aanmeld krijg ik een aantal clix omdat je via mij je aanmeld. Bedankt!🙂)

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.