Je financiën op orde deel 2 – besparen

Vandaag weer een artikel in de serie je financiën op orde. Deel 2 besparen. In dit deel vertel ik wat je kan doen om nog meer geld over te houden zodat je meer kan sparen.

besparen op vaste lasten

Je vaste lasten zoals: zorgverzekering, hypotheek en een abonnement op een tijdschrift daar kan je makkelijk op besparen omdat je het maandelijks uitgeeft. Dus stel je hebt een abonnement op een tijdschrift wat je helemaal niet leest voor 10 euro per maand en je zegt die op dan is dat je eerste 10 euro per maand wat je kan besparen dat is al 120 euro per jaar!

besparen op kleding

Maak een budget voor hoeveel je mag uitgeven aan kleren en houd je daaraan. Zoek op internet naar aanbiedingen en kortingcodes. Ook kan je als je online besteld via euroclix geld terug krijgen. Als je je via deze link aanmeld krijg ik clix voor jou aanmelding en jij krijgt een welkoms bonus.

ook kan je bijvoorbeeld een winterjas het beste kopen als de winter net voorbij is want dan ik het goedkoper. dat is met veel spullen zo.

besparen op boodschappen

Ook hier geld: maak een budget en kijk wat je ook goedkoper zou kunnen kopen of kan je bijvoorbeeld een goedkopere winkel?

En zo zijn er dus heel veel manieren om geld te besparen. ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad en tot volgende week.

andere delen uit deze serie:

financien op orde deel 1 – inzicht.

Op welke dingen bespaar jij al? Waar wil je na het lezen van dit artikel nog op besparen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.