Begonnen met beleggen!

Ja hoor ook ik ben begonnen met beleggen. Ik vindt het echt heel eng en ik ben bang dat ik geld kwijtraak maar, ik ga het gewoon proberen. Ik beleg bij peaks. als je je aanmeld kan je dat doen met deze code: SANDRFETQ dan krijg je 5 euro tegoed om mee te starten en ook ik krijg 5 euro. win-win dus!

Ik ben nu gewoon begonnen met eenmalig 6 euro om alvast te wennen aan hoe ik op de beurs reageer. Of ik misschien in paniek raak en dan alles verkoop maar dat is tot nu toe gelukkig niet zo. Ik probeer zo min mogelijk te kijken op de app en ik wil binnenkort beginnen met maandelijks inleggen zodat ik er een goed potje mee opbouw voor later. (later = 10+ jaar)

Wat heel fijn is is dat je tot je 21ste geen kosten betaald voor de app en daarna is het 1 euro per maand tot een bepaald bedrag.

Ik hoop binnenkort een review van de app te plaatsen en hopelijk heb ik dan al een beetje rendement gehaald.

Beleg jij al? Doe je dat via peaks of een ander platform?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.