uitgaven oktober 2019

Vandaag deel ik mijn uitgaven van oktober met jullie. Een paar weken geleden deelde ik mijn uitgaven van mei die vind je hier. Deze maand was erg duur ik moest ineens allemaal dingen tegelijk betalen maar gelukkig is het gelukt. Ik ben student maar woon nog thuis dus ik hoef geen boodschappen te betalen dus dat scheelt. ik hoop dat het volgende maand weer beter is.

kijk met mij mee:

broek19,99
broodje hema3,5
peaks (beleggen)5
gezondheidsverklaring autorijles37,8
teken papier4,6
trui20,98
2 broeken39,98
sparen schoolgeld100
rekenen13
zorgverzekering101,95

totaal: 346,8

Dit waren mijn uitgaven van oktober. Waar gaf jij je geld aan uit? viel het mee of tegen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.