Help! Ik krijg mijn nagellak potje niet open! Zo lukt het je wel.

Vandaag had ik een probleempje. Ik kreeg mijn favoriete potje nagellak niet open. Dit was een van de eerste potjes die ik zelf had gekocht een paar jaar geleden en de kleur vond ik erg mooi voor dit zomerse weer.

Ik heb van alles gewerkt maar het is gelukt. Dit is hoe ik mijn potje open kreeg en waarschijnlijk werkt het voor jou ook.

Eerst heb ik de dop onder de hete kraan gehouden. Toen dat niet werkte heb ik een elastiekje gepakt en om de dop gedraaid maar dat werkte jammer genoeg ook niet. Toen heb ik het potje 5 minuten in een bakje water gezet met alleen de dop onder water. En ineens kreeg ik hem los! (Ik had wel het elastiekje er nog omheen zitten.) Ik was heel erg verbaast want ik had niet gedacht dat het zou werken. eigenlijk had ik de hoop opgegeven.

Dus nu zit ik dit blogbericht te typen met mooie blauwe nagels. Jeej!

Heb jij ook wel eens een potje nagellak gehad wat je niet open kreeg? Wat heb jij toen gedaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.